GALERIE FOTO De ce s-a oprit, de fapt, David Popovici deși nu terminase cursa de 400 m liber. Ciudatul moment, explicat pas cu pas

România a încheiat evoluția la Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) de la Kazan cu trei medalii: una de aur – David Popovici la 200 m liber, una de argint – Robert Glință la 100 m spate și una de bronz – tot Robert Glință la 50 m spate.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 11:37
Data actualizarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 19:33

Elevul profesorului Adrian Rădulescu s-a oprit după 14 bazine, deși mai trebuia să parcurgă două. Sportivul de la Dinamo era lider detașat, însă nu a calculat bine în semifinala probei de 400 m liber.

Ce s-a întâmplat, de fapt, la Kazan, în cursa de 400 m liber de la Campionatul European din Rusia. Luni dimineața, la sosirea în țară, David Popovici a vorbit despre situația incomodă în care s-a aflat. 

David Popovici: "Am învățat din asta"

Deși are doar 17 ani, înotătorul care s-a transferat în acest an de la Steaua la Dinamo nu a gestionat cum trebuie momentul.

"La 400 sunt 16 bazine în bazin scurt şi pur şi simplu mi s-a întâmplat să nu mai număr bine, dar am învăţat din asta şi nu cred că se va mai întâmpla prea curând", a precizat David Popovici. 

Condusă de Camelia Potec, șefa FRNPM, delegația României a revenit azi în țară de la Campionatul European în bazin scurt de la Kazan. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!