SCM Ramnicu Valcea Bent Dahl Liga Florilor Handbal

OFICIAL SCM Râmnicu Vâlcea a dat o lovitură importantă. Anunțul făcut de clubul din Liga Florilor

Meciurile din campionatul național de handbal feminin sunt transmise în direct de Pro Arena și VOYO. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 08:12
Data actualizarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 08:18
Antrenorul principal al echipei feminine de handbal SCM Râmnicu Vâlcea, norvegianul Bent Dahl, şi-a prelungit contractul cu încă trei sezoane şi va rămâne pe banca tehnică până în 2027, a anunţat clubul, joi, pe pagina sa de Facebook.

Vâlcea, anunț despre Bent Dahl

''Această decizie reflectă încrederea în Bent, dar şi în principiile şi calităţile sale, care stau la baza succesului, implicit a atingerii obiectivelor propuse. În perioada petrecută la Râmnicu Vâlcea, Bent a dovedit tuturor că este un antrenor excepţional, care îmbrăţişează o filozofie modernă, Râmnicu Vâlcea fiind apreciată nu doar la nivel naţional pentru stilul de joc plăcut şi eficient. De asemenea, felul în care a tratat situaţiile dificile din cadrul lotului, survenite prin accidentări ori alte situaţii, ne-a făcut să luăm fără ezitare această decizie'', se arată în comunicat.
 
''Activitatea noastră pe următoarea perioadă se axează pe prelungirea contractelor cu sportivele care sunt la final, dar şi cu stafful tehnic. Primul pas a fost făcut deja, ne bucurăm să anunţăm că am prelungit contractul cu Bent Dahl, antrenorul echipei, care îşi va face şi echipa tehnică pentru următorii trei ani.
 
Personal, sunt foarte mulţumit de munca sa depusă la SCM Râmnicu Vâlcea şi sunt fericit că a ales să continue alături de noi. Continuăm discuţiile cu sportivele care termină contractele în perioada următoare, în vederea prelungirii, şi de asemenea vom continua discuţiile cu jucătoarele pe care ne dorim să le transferăm pentru a acoperi posturile deficitare'', a declarat preşedintele secţiei de handbal, fostul fotbalist Florin Verigeanu.

Dahl a fost numit în funcţia de antrenor al echipei vâlcene pe 20 septembrie 2021

Bent Dahl, în vârstă de 53 de ani, are o vastă experienţă în sport, fiind un fin cunoscător şi un auto-intitulat expert al handbalului. Şi-a început cariera ca analist al naţionalei feminine a Norvegiei, în 1999, fiind şi antrenor al loturilor naţionale de juniori a Norvegiei, între 1999 şi 2008.
 
 
A mai antrenat la Oppsal, Kongsberg, dar şi la echipa maghiară Siofok, fiind deţinător al licenţei master coach, dar şi absolvent al unui master pe linie academică al Federaţiei Europene de Handbal în 2018. Scandinavul antrenează în paralel şi naţionala feminină a Cehiei (din 2022).
 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!