Maratonul din Boston Al Qaeda Atac terorist Sporturi

Bombele de la Boston au fost fabricate in BUCATARIE! Al Qaeda, suspectata de implicare! Ultimele vesti de la locul CRIMEI:

Nimeni n-a revendicat atacurile de la Maratonul din Boston, dar americanii au deja primele indicii de la locul exploziilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Aprilie 2013, 09:41
Data actualizarii: Miercuri 17 Aprilie 2013, 09:41

O femeie de 29 de ani, un student din China si un baietel de 8 ani sunt morti. De ce? Nu se stie! Nimeni nu a revendicat atentatele iar autoritatile americane nu au avansat foarte mult cu cercetarile.

Se stie insa ca atacatorul si-a construit bombele in bucatarie dupa o metoda folosita si promovata in trecut de organizatia terorista Al Qaeda, cea care s-a aflat si in spatele atacurilor de la 11 septembrie 2001.

Cele trei bombe au fost in realitate oale sub presiune pline de cuie si alte obiecte ascutite. Exploziile au fost declansate de la distanta cu ajutorul telefonului mobil.

Acest tip de bomba este poreclita "lupul singuratic" pentru ca cel care o fabrica, o planteaza si o actioneaza este de cele mai multe ori singur.

In 2010, un tuturial despre cum poti sa-ti faci singur o asemenea bomba a ajuns pe internet si a fost sters cu greutate dupa mai multe procese! Dar autoritatile americane au lansat un avertisemnt despre usurinta cu care se pot fabrica bombe acasa inca din 2004.

Acum, acest tip de bomba a luat trei vieti si a trimis la spital alte 183 de persoane. 13 dintre ele au membre amputate si isi vor reveni cu greu.
 

Modifică setările cookies