Tragedia INIMAGINABILA pe care planeta nu o va uita: o familie, distrusa de BOMBELE de la Boston! A vrut sa fie un exemplu pentru fiul sau, dar n-o sa-l mai vada niciodata:

Boston atentat bomba Maratonul din Boston Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Aprilie 2013, 17:40
Data actualizarii: Marti 16 Aprilie 2013, 17:31

Exploziile de ieri, de la Boston, au cutremurat o lume intreaga, insa detaliile publicate astazi despre una din victime adancesc si mai mult socul.

Martin Richard, in varsta de doar opt ani, isi astepta tatal la linia de sosire a maratonului, alaturi de mama sa si de sora lui mai mica. Tragedia a facut insa ca cei trei sa fie pozitionati la doar cativa metri de locul exploziei, iar in momentul in care bombele au fost declansate i-a spulberat pur si simplu. Fetita de sase ani si-a pierdut un picior, mama a suferit leziuni cerebrale severe care ii pun in pericol viata, iar Martin...Martin este una dintre cele trei victime confirmate.

Cei doi copii, impreuna cu mama lor, se aflau la finishul maratonului pentru a-si vedea tatal, participant la cursa, insa exploziile s-au declansat inainte ca acesta sa ajunga, anunta The Times.

Familia Richard locuieste in orasul Dorchester din Massechussetts, acolo unde intreaga comunitate s-a strans aseara pentru a-l plange pe micut.

"Era un baietel precum toti ceilalti, pasionat de baseball si caruia ii placea sa mearga pe bicicleta. Intreaga familie era iubita de comunitate si contribuia in multe feluri", au spus vecinii acestora, dar si un consilier al orasului, Ayanna Pressley.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!