Sporturi

"A venit in camera mea si a zis ca vrea ceva de la mine!" Scandal sexual la nationala! Prin ce a trecut o femeie agresata

Cazul a ajuns la procurorul general.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Februarie 2019, 12:33
Data actualizarii: Miercuri 27 Februarie 2019, 12:45

Carolina Rozo este una dintre cele 2 femei care au facut plangere pentru hartuire sexuala in cadrul nationalei Under 17 a Columbiei, caz care a ajuns pe masa procurorului si in care sunt inculpati antrenorul Didier Luna si preparatorul fizic, Sigifredo Alonso.

Carolina se afla la nationala ca voluntar pentru ajutarea cresterii viitoarelor jucatoare ale nationalei si pentru a se antrena alaturi de acestea. Rozo a povestit tot ce s-a intamplat: "Totul a fost normal in primele zile, insa dupa aceea un barbat a inceput sa isi arate o afectiune care provoca neplacere si care a pus multa presiune pe umerii mei.

  • A venit in camera mea si a zis ca vrea ceva de la mine! Scandal sexual la nationala! Prin ce a trecut o femeie agresata

Cand am fost chemata in luna ianuarie, acel barbat a continuat sa foloseasca parfum puternic si sa ma abordeze la pranz cu ce poze posta pe retelele de socializare, imi arata ce femei il atrag. Am decis sa plec. Barbatul a venit dupa mine in camera si mi-a spus ca vrea ceva cu mine si sa fim prieteni speciali. L-am refuzat iar el mi-a spus ca voi suporta consecintele. Din acel moment, tot staff-ul tehnic a fost impotriva mea.

Am vazut din umbra cum le facea lucruri similare si nepotrivite jucatoarele si insinua catre acestea sa-l sarute. Toate aceste lucruri m-au facut sa strang cateva probe si sa-l denunt. Am facut-o catre antrenorul principal, Carlos Ulloa, dar nimic nu s-a intamplat. Am sesizat Federatia, dar n-am primit niciun raspuns. Am vorbit cu delegatul Federatiei si acesta mi-a spus ca nu este momentul, fiind implicate fetele intr-o competitie.

Am ajuns sa primesc amenintari de la o persoana din Federatie, dar nu am putut sa identificam despre cine e vorba" a spus Carolina, citata de Marca.

Modifică setările cookies