Florin Talpan csa steaua FCSB Gigi Becali procesul pentru palmaresul Stelei Superliga

SCANDAL URIAS! Florin Talpan, AMENDAT de judecator dupa ce a inceput sa TIPE: "Iata dovada ca FCSB recunoaste ca palmaresul e la Steaua!"

Miercuri a avut loc un nou termen in procesul palmaresului intre CSA Steaua si FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Februarie 2019, 17:50
Data actualizarii: Miercuri 20 Februarie 2019, 18:08

Unul dintre procesele dintre CSA Steaua si FCSB, cel pentru palmaresul istoric al Stelei, a avut un nou termen la Tribunalul Bucuresti iar tensiunea a fost una uriasa! Procesul a fost singurul pe ordinea de zi, lucru stabilit de judecatoarea Simona Visoiu.

Sedinta a durat insa doar 5 minute! Prezenti au fost Florin Talpan, juristul CSA Steaua, si avocatii FCSB-ului, Dan Idita si Adrian Cavescu. Conform Prosport, s-a ajuns rapid la tipete si acuzatii din ambele tabere! Florin Talpan a acuzat ca avocatii FCSB doresc amanarea sedintei si a acuzat ca procesul de aducere a documentelor incarca speta inutil.

"Daca dansii sunt proprietarii palmaresului, sa demonstreze! Daca esti proprietar pe un lucru, vino cu actul de proprietate! De ce e nevoie sa cautam acum in toata tara, pe la toate tribunalele, dovezi pentru FC FCSB?" a acuzat Talpan. De partea cealalta, Dan Idita si Adrian Cavescu au replicat ca probatoriul trebuie sa aiba loc si i-au transmis judecatoarei ca Florin Talpan ar trebui amendat pentru comportament inadecvat.

"Iata dovada ca, in 2014, FC FCSB recunostea ca palmaresul e la Steaua! Acum vine si pretinde ca ii apartine" a strigat Talpan. "Protestam, consideram ca proba depusa n-are nicio relevanta in acest dosar. Este doar o sigla" a fost replica avocatilor FCSB-ului. In acel moment, tonul ambelor parti a urcat iar judecatorul Simona Visoiu i-a transmis lui Florin Talpan ca il va amenda cu 200 de lei. Acesta a replicat imediat: "Cer recuzarea acestei instante! E inacceptabil, se taraganeaza procesul de asta-toamna cand se putea clarifica totul de la primul termen! Au sau n-au actele care sa ateste ca au palmaresul? De ce a fost pus acest proces singur azi? Ca sa nu existe martori, sa nu mai vada si altii ce se petrece?" a spus Talpan.

Moment in care procesul a fost suspendat, urmatorul termen fiind pentru luna martie. Florin Talpan a intrebat unde poate depune cererea de recuzare.

"Palmaresul unei echipe este unic si este intr-o uniune naturala cu echipa care l-a dobandit. Cand se transfera o echipa se preia automat si palmaresul acesteia. Cel care preia si continua activitatea sportiva si competiționala preia si palmaresul respectivei echipe. Entitatea care a continuat activitatea fotbalistica si care o continua si azi deține intreg palmaresul, deoarece palmaresul este unic, echipa de azi din Liga 1 fiind continuatoarea echipei istorice de fotbal Steaua Bucuresti" sustin avocatii FCSB-ului, Dan Idita si Adrian Cavescu.

Procesul pentru palmaresul Stelei Bucuresti a inceput in 2017. Florin Talpan sustine ca in 2014 cei de la FCSB au solicitat catre CSA Steaua sa foloseasca semnul grafic din sigla armatei si numarul de trofee pentru niste tricouri iar raspunsul CSA a fost "nu". Florin Talpan a scapat de amenda deoarece, conform regulamentului, trebuia politistul prezent sa-i ia datele din buletin iar acest lucru nu s-a intamplat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!