A investit 100.000 de dolari in UBER, acum e MILIONAR: "Mi-am salvat familia!" Dezvaluirile uluitoare ale lui Lance Armstrong

A investit 100.000 de dolari in UBER, acum e MILIONAR: "Mi-am salvat familia!" Dezvaluirile uluitoare ale lui Lance Armstrong

Fostul ciclist Lance Armstrong era in faliment dupa ce a recunoscut ca s-a dopat. 

Lance Armstrong a fost cel mai titrat ciclist din istoria Turului Frantei, pana cand a fost demascat ca o mare frauda. In 2013, Armstrong recunoastea la emisiunea lui Oprah Winfrey ca s-a dopat sistematic din 1995 si pana cand s-a retras.

El a fost amendat cu 5 milioane de dolari si si-a pierdut toate contractele publicitare si era in faliment.

Acum, Armstrong revine si anunta ca o investitie in UBER la inceputurile companiei i-a salvat familia.

"Un prieten care se ocupa de finantele mele mi-a recomandat sa investesc 100.000 de dolari intr-o companie mica, UBER. Era evaluata la 3.7 milioane de dolari atunci, era ceva minuscul la ora respectiva. Stiam ca e un tip inteligent si ca are contacte bune, dar nu stiam ce este UBER. I-am dat banii si acum actiunile mele valoreaza zeci de milioane de dolari. Urmaresc evolutia actiunilor de aproape, acei bani mi-au salvat familia", a povestit Armstrong. 

Compania UBER este evaluata la 120 de miliarde de dolari in acest moment. 

Citeste si:Lance ArmstrongUBER

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii completeVIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT