A investit 100.000 de dolari in UBER, acum e MILIONAR: "Mi-am salvat familia!" Dezvaluirile uluitoare ale lui Lance Armstrong
Vineri 07 Decembrie 2018, 11:56

A investit 100.000 de dolari in UBER, acum e MILIONAR: "Mi-am salvat familia!" Dezvaluirile uluitoare ale lui Lance Armstrong

Fostul ciclist Lance Armstrong era in faliment dupa ce a recunoscut ca s-a dopat. 

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Lance Armstrong a fost cel mai titrat ciclist din istoria Turului Frantei, pana cand a fost demascat ca o mare frauda. In 2013, Armstrong recunoastea la emisiunea lui Oprah Winfrey ca s-a dopat sistematic din 1995 si pana cand s-a retras.

El a fost amendat cu 5 milioane de dolari si si-a pierdut toate contractele publicitare si era in faliment.

Acum, Armstrong revine si anunta ca o investitie in UBER la inceputurile companiei i-a salvat familia.

"Un prieten care se ocupa de finantele mele mi-a recomandat sa investesc 100.000 de dolari intr-o companie mica, UBER. Era evaluata la 3.7 milioane de dolari atunci, era ceva minuscul la ora respectiva. Stiam ca e un tip inteligent si ca are contacte bune, dar nu stiam ce este UBER. I-am dat banii si acum actiunile mele valoreaza zeci de milioane de dolari. Urmaresc evolutia actiunilor de aproape, acei bani mi-au salvat familia", a povestit Armstrong. 

Compania UBER este evaluata la 120 de miliarde de dolari in acest moment. VIDEO PROTVPLUS.RO

Atac armat în Strasbourg: cel puțin 4 morţi. Atacatorul ar fi fost încolţit de poliţie. VIDEO