Zinedine Zidane Raphael Varane Real Madrid zidane zidane real madrid Spania

Zidane anunta REVOLUTIA la Real Madrid! "Confirm: va trebui sa facem schimbari" Anuntul francezului despre plecarea lui Varane

Se anunta schimbari masive la Real Madrid. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Aprilie 2019, 16:48
Data actualizarii: Marti 02 Aprilie 2019, 17:05

Zinedine Zidane a vorbit despre viitorul echipei la care a revenit in calitate de antrenor la conferinta de prea dinaintea meciului cu Valencia de miercuri. 

Tehnicianul francez nu a spus nimic concret despre jucatorii pe care ii va folosi in intalnirea cu Valencia, insa a tinut sa precizeze ca vor fi schimbari impotrante la Real incepand de sezonul viitor. 

"Confirm: va trebui sa facem schimbari, dar nu este acum momentul sa vorbim despre asta. Va trebui sa vorbim despre asta mai tarziu. Sunt multe lucruri despre care se spune ca trebuie schimbate, se zvoneste ce vom face... Noi nu trebuie sa vorbim despre asta. Trebuie sa ii respectam pe jucatorii care sunt inca aici. Sa vorbim despre plecari mi se pare o lipsa de respect", a fost declaratia lui Zidane. 

Zidane a recunoscut ca schimbarile sunt deja in pregatire, insa vor fi facute publice la finalul sezonului. 

"Eu sunt antrenor si trebuie sa iau decizii de tot felul. Sunt jucatori care joaca mai putin, dar este un lucru normal intr-o echipa. Eu voi conta intotdeauna pe toti jucatorii si daca trebuie sa fac schimbari, o sa-l anunt pe jucator ca nu mai contez pe el. La finalul sezonului vom vedea ce e de facut si va veni momentul sinceritatii. Nu-mi voi schimba niciodata felul de a fi", a continuat antrenorul Realului. 

Zidane a vorbit si despre plecarea lui Varane care ar putea zgudui foarte tare echipa Realului daca se concretizeaza. Antrenorul a negat insa ca jucatorul ar fi spus ca vrea sa plece. 

"Nu a spus nimic de genul asta, nu a spus asta si vreau ca el sa ramana. Nici eu, nici alte persoane nu vor sa plece. Este un jucator tanar, este de 8 ani aici, se descurca bine. Sunt lucruri care se intampla, dar eu vad viitorul bine. Personal, nu mi-a spus nimic. E important ce imi spune jucatorul, iar in acest moment, el e cel mai bun club din lume, a castigat multe lucruri aici si vad viitorul lui bine", a fost raspunsul lui Zidane la intrebarea jurnalistilor. 

Modifică setările cookies