"Valoreaza mai mult decat Messi si Cristiano Ronaldo impreuna!" Jucatorul pe care il vrea Zidane la Real Madrid

"Valoreaza mai mult decat Messi si Cristiano Ronaldo impreuna!" Jucatorul pe care il vrea Zidane la Real Madrid

Dupa saptamani in afara lotului, Mauro Icardi revine la Inter!

Antrenorul celor de la Inter Milano, Luciano Spalletti, a anuntat ca Mauro Icardi va reveni in primul 11 la partida contra celor de la Genoa de miercuri. El nu a mai jucat de cand a pierdut banderola in urma refuzului de a juca in partida cu Rapid Viena din Europa League din luna februarie.

Icardi s-a intors la antrenamente saptamana trecuta, insa nu a prins lotul pentru partida de duminica impotriva lui Lazio, Spalletti considerand ca nu este pregatit sa joace. Situatia s-a schimbat insa la 2 zile distanta. "Mauro Icardi a fost inclus in lot. Munca lui Marotta a fost vitala pentru a se asigura ca toata lumea a purtat o discutie reala, nu una virtuala.

In contextul echipei noastre, Icardi valoreaza mai mult decat Messi si Ronaldo impreuna! Acum este in pozitia de a ajuta echipa. Suntem pe locul 3 cu echipa disponibila si valoarea ne va permite sa ne indeplinim obiectivul de a ne califica pentru Champions League.

Icardi va juca din primul minut. A avut reactia potrivita din punct de vedere mental, ceea ce este mai important decat din punct de vedere fizic. Vom vedea cat va rezista pe teren si daca va trebui sa-l inlocuim" a spus Spalletti.

In ciuda faptului ca a revenit la echipa, viitorul lui Icardi ramane unul incert. Atacantul argentinian reprezinta una dintre tintele lui Zinedine Zidane pentru vara.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Transporturilor: Operatorul privat al cărui tren a provocat accidentul de la Fetești nu va mai putea funcţiona
BRAT
Modifică setările cookies