Spania

Xavi a stabilit un titular surprinzător la Barcelona: "Cum să-l scot din echipă?" 

Barcelona încearcă să intre în zona locurilor care duc în Champions League, iar formația lui Xavi pare că și-a găsit atacantul pe care să se bazeze în a doua parte din acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 11:43
Data actualizarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 11:43

Luuk de Jong (31 de ani), împrumutat de la Sevilla, a impresionat în ultima perioadă, fiind cel care a înscris trei dintre ultimele patru goluri ale Barcelonei.

Vârful olandez a fost adus în mandatul lui Ronald Koeman, primele sale evoluții au fost neconvingătoare, iar presa din Spania anunța că Barcelona va renunța la serviciile sale în această iarnă.

Xavi mizează pe Luuk de Jong

Totuși, golurile importante marcate de Luuk de Jong contra celor de la Mallorca (1-0), Granada (1-1) sau Real Madrid (2-3, d.p) i-au determinat pe conducătorii Barcelonei să mizeze în continuare pe serviciile atacantului olandez. Chiar antrenorul Xavi Hernandez a recunoscut că jucătorul împrumutat de la Seviila nu poate fi scos din echipa de start în această perioadă.

"Luuk marchează goluri și joacă bine. Cum să-l scot din echipă? Dacă va continua să performeze, va juca", a spus Xavi, citat de Marca.

  • 4 goluri a marcat Luuk de Jong în primele 15 meciuri la Barcelona
  • 6 este locul ocupat de Barcelona în La Liga, cu 32 de puncte, la 17 lungimi în spatele liderului Real Madrid
Modifică setările cookies