Spania

SOC la Barca! "NU l-au mai vrut pe Guardiola! Vor sa DISTRUGA Catalunya, La Masia, totul! Sunt pregatit sa vin!" Cine spera sa fie presedinte:

Barcelona a programat alegeri pentru 2016, iar postul cel mai important este cel de presedinte. Laporta vrea sa fie din nou seful clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2013, 13:00
Data actualizarii: Miercuri 12 Iunie 2013, 13:01

Jurnalistii de la Marca au redat spusele sale dintr-o conferinta de presa in care Laporta spunea ca vrea sa revina la echipa, din 2016.

"Ma simt pregatit sa fiu presedinte la Barcelona si in fiecare zi ma simt tot mai entuziasmat ca pot reveni. Ei (rivalii) au o obsesie sa distruga ce avem noi mai bun, simbolurile: La Masia, Cruyff, Catalunya, Guardiola, Unicef, lupta impotriva violentei... totul! Sper ca modificarea statutelor sa nu insemne ca nu mai pot candida in 2016", a spus Laporta.

Iar cand vorbeste de dusmani, se refera chiar la Rosell, actualul presedinte. Mai mult, spune ca trebuie o schimbare la club si ca totusi i-a iertat pe cei care i-au facut rau.

"E inacceptabil ce i-au facut lui Abidal, trebuia sa mai aiba un an de contract, sa nu fie lasat asa, sa plece. Antrenorul echipei nu trebuie sa fie un simplu spectator, trebuie sa fie valoros, asta e cel mai important criteriu. O spun clar: Guardiola a fost lasat sa plece mult prea usor, mi se pare ca nu s-a vrut ca el sa mai continue la Barcelona!", a concluzionat Laporta.

Joan Laporta a fost presedintele clubului timp de 7 ani, intre 2003 si 2010. Apoi a devenit membru in Parlamentul Catalunyei, pana in decembrie 2012. In plan profesional, Laporta este de profesie avocat si are deja mai multe milioane de euro in conturi.


Modifică setările cookies