VIDEO/ Vezi din ce super schema se poate bate o lovitura libera PERFECTA!

Autor: Sport.ro
Miercuri 07 Octombrie 2009, 12:32

Golul i-a prins bine lui Alvaro Negredo. Selectionerul Spaniei, Vincente del Bosque, a decis sa-l cheme de urgenta pentru jocurile cu Armenia si Bosnia, pe atacantul Sevilliei, Alvaro Negredo, dupa accidentarea lui David Villa, scrie Marca.

Potrivit sursei citate, pe langa accidentarea de luni a lui Villa, Del Bosque a decis sa apeleze la Negredo dupa ce Dani Guiza a acuzat, marti, unele probeleme la genunchi.
"Este prima convocare la nationala de seniori pentru atacantul Sevillei. Varianta acestei convocari a aparut inca dupa accidentarea lui Villa.

Cu toate acestea, ideea lui Del Bosque, in principiu, era sa nu mai apeleze la alti jucatori, mai ales ca Spania nu mai are niciun obiectiv. Totusi, problemele lui Guiza, cu lichid la genunchi, l-au facut pe selectioner sa-si schimbe hotararea", noteaza Marca.

Atacantul Valenciei, David Villa, accidentat la coapsa dreapta, nu va evolua in ultimele meciuri ale Spaniei din preliminariile Cupei Mondiale din 2010, cu Armenia si Bosnia.

Spania, campioana europeana en-titre, este deja calificata la Cupa Mondiala din Africa de Sud. Spania va intalni Armenia sambata si Bosnia la 14 octombrie.

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies