ULTIMA ORA: TAS a respins recursul, Real Madrid a fost EXCLUSA din Cupa Spaniei

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Decembrie 2015, 19:14

	ULTIMA ORA: TAS a respins recursul, Real Madrid a fost EXCLUSA din Cupa Spaniei

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, ultima speranta a Realului in "cazul Cerisev", a respins astazi recursul clubului madrilen.

Tribunalul de arbitraj pentru sport (TAS) de la Lausanne a respins recursul clubului Real Madrid si a mentinut excluderea din Cupa Spaniei din cauza utilizarii unui fotbalist fara drept de joc. (Agerpres)

TAS a mentinut decizia Comisiei de apel a federatiei spaniole, care joi a exclus Real Madrid din Cupa Spaniei, dupa ce in meciul cu CF Cadiz (3-1) l-a utilizat pe rusul Denis Cerisev, aflat in stare de suspendare. Rusul a si marcat primul gol al partidei. Cerisev era in stare de suspendare din sezonul trecut, pe cand evolua la Villarreal.

Clubul madrilen a sustinut ca nu a primit nicio notificare din partea federatiei sau a clubului Villarreal in privinta sanctiunii jucatorului si nici Cerisev nu era la curent cu suspendarea sa.

Comisia de apel spaniola a sustinut insa ca gruparea madrilena era responsabila de verificarea situatiei disciplinare a jucatorilor sai.

Meciul retur cu Cadiz urma sa se dispute pe 16 decembrie pe Santiago Bernabeu.

Pfizer face concedieri în Belgia şi transferă activităţile în România. Sindicatele se declară șocate
BRAT

Modifică setările cookies