Leo Messi ernesto valverde fc barcelona Josep Maria Bartomeu la liga Spania

Contract pe 5 ani oferit lui Leo Messi! Anuntul facut astazi de Barcelona

Messi poate semna din nou prelungirea contractului cu Barca.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Februarie 2019, 14:01
Data actualizarii: Joi 14 Februarie 2019, 14:42

Leo Messi are toate sansele sa-si incheie cariera la FC Barcelona. Desi s-a vorbit de multe ori de-a lungul timpului ca Barca are oferte record pentru argentinian, acesta a ramas. Messi mai are contract pana in 2021, insa ar putea semna unul nou care sa-l tina la club pana la 36 de ani!

"Leo Messi va continua la noi. Este jucatorul unui singur club si relatia noastra va continua pentru totdeauna. Ne-a spus ca vrea sa continue. I-am oferit un nou contract pe o durata de peste 5 ani si sper ca vom continua sa discutam aceasta intelegere" a spus Josep Maria Bartomeu pentru RKB.

Presedintele Barcelonei a vorbit si despre situatia lui Ernesto Valverde, cel despre care presa a anuntat ca ar putea fi inlocuit in vara: "Cred ca va ramane. Are incredere in jucatori si este doar al doilea sezon la conducerea echipei. Obiectivul este de a incheia sezonul in forta si sa castigam totul. Am incredere ca va conduce echipa si chiar daca nu va castigat nimic, va continua sa antreneze echipa" a mai spus Bartomeu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!