Trioul letal care nu se pricepe la 11 metri! Situatie incredibila la Barca, dupa un nou penalty ratat de Messi: peste 50% din loviturile de pedeapsa au fost ratate

Barcelona Lionel Messi Luis Suarez Neymar Spania Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Martie 2016, 17:37
Data actualizarii: Sambata 12 Martie 2016, 18:43

Barcelona are unul dintre cele mai tari triouri din istoria fotbalului, insa nu la toate capitolele. Messi, Neymar si Luis Suarez au marcat mai mult de jumatate dintre golurile formatiei catalane in ultimele doua sezoane, dar tot ei sunt cei care au ratat mai mult de jumatate dintre penaltyurile avute.

Messi, Neymar si Luis Suarez inscriu dupa combinatii fantastice ori dupa actini individuale fenomenale. Nu prea o fac, insa, si de la 11 metri. 

Iar o dovada in ceea ce priveste "nepriceperea" vedetelor Barcei atunci cand vine vorba de executii de la punctul cu var a venit si in meciul cu Getafe, din etapa a 29-a a campionatului Spaniei.

Barcelona a beneficiat de un penalty in minutul 11, insa Leo Messi a ratat din nou.

Pentru catalani a fost cel de-al optulea penalty ratat in actualul sezon, din 15 avute. Barcelona si-a depasit recordul de lovituri de la 11 metri primite intr-un sezon (14 in sezonul 1991/92), dar si pe cel al ratarilor. Barca a devenit prima echipa din istoria La Liga care rateaza 8 lovituri de pedeapsa intr-un singur sezon!

Pe cifre, catalanii au ratat mai mult de 50% din penaltyurile avute! Messi a batut de opt ori si a ratat de patru, cu mentiunea ca una dintre ratari a fost totusi pasa catre Suarez, la golul cu Celta Vigo. De asemenea, Neymar a executat de cinci ori si a ratat de doua, iar Suarez a batut trei penaltyuri si a ratat doua dintre ele.

10 penaltyuri a ratat Barcelona in toate competitiile, din 20 executate

8 penaltyuri a ratat Barca in La Liga, din 15 executate

Neymar - 5 penalty-uri - 2 ratari
Messi - 7 penalty-uri - 4 ratari
Suarez - 3 penalty-uri - 2 ratari

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!