jordi alba Barcelona juventus Spania

Surpriză uriașă! Clubul care vrea să-l transfere pe Jordi Alba în iarnă

Barcelona a vrut să-l cedeze pe Jordi Alba pe finalul perioadei de mercato. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 19:17
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 19:17

Clubul catalan s-a înțeles cu Inter Milano pentru transferul fundașului stânga de 33 de ani, astfel că doar acordul jucătorului a mai stat în calea transferului. Alba a preferat să rămână la Barcelona, astfel că mutarea a căzut.

Juventus îl vrea pe Jordi Alba!

Presa din Spania anunță că Jordi Alba ar putea pleca de la Barcelona în iarnă. Clubul este în continuare dispus să-l cedeze, iar ”favorita” pentru transferul fundașului spaniol pare să fie Juventus.

Torinezii l-ar putea transfera pe Jordi Alba în iarnă, notează publicația spaniolă Sport.es. Echipa pregătită de Max Allegri are nevoie de un jucător experimentat pentru postul de fundaș stânga și ar putea profita de situația lui Alba, care și-a pierdut postul de titular în echipa Barcelonei.

Juventus ar putea profita și de situația contractuală a fundașului spaniol, care va intra, în vară, ultimul an de contract cu Barcelona.

Jordi Alba este unul dintre cei mai vechi jucători din lotul Barcelonei! Joacă din 2012 pentru echipa blaugrana, an în care a fost cumpărat de la Valencia, în schimbul a 14 milioane de euro.

Este de cinci ori campion, de cinci ori câștigător al Cupei și câștigător de Champions League în tricoul echipei de pe Camp Nou. Site-urile de specialitate îi oferă lui Alba o cotă de piață de nouă milioane de euro.

Modifică setările cookies