Speranțe spulberate pentru catalani? Anunț despre situația lui Xavi

Xavi Hernandez fc barcelona Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 09:35
Data actualizarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 09:44

La începutul anului 2024, Xavi Hernandez a anunțat că va pleca de la FC Barcelona în vară, la finalul sezonului competițional.

Tehnicianul mai are contract până în 2025 cu formația catalană, însă a explicat că este cea mai bună decizie pentru club. 

Chiar dacă părea că Hansi Flick este favorit să preia postul de antrenor din sezonul viitor, cei de la Barcelona au alte intenții. Vor să-l convingă pe Xavi să revină asupra deciziei și să rămână și din sezonul următor la echipă.

Acordul cu Xavi, greu de obținut

Joan Laporta, președintele clubului, ar vrea să asigure continuitate la nivelul băncii tehnice și să-l convingă pe Xavi să se răzgândească. 

"Pare că ar vrea să rămână, dar tot este complicat. Văd că nu vrea să spună că pleacă din mai multe motive, unele contractuale, dar și pentru că vrea să iasă învingător. Va cere o serie de condiții care vor face ca varianta continuării să fie foarte dificilă", a declarat Toni Freixa, fostul contracandidat al lui Joan Laporta pentru președinția clubului, citat de Marca.

Antrenor la FC Barcelona din noiembrie 2021, Xavi a prins până acum 136 de meciuri pe banca echipei catalane, reușind să câștige 85 dintre acestea. 23 s-au încheiat la egalitate, ia 28 au fost înfrângeri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!