Cristiano Ronaldo Al-Nassr Marca Portugalia Fotbal extern

Marca face anunțul momentului: „Cristiano Ronaldo a acceptat oferta de 200 de milioane de euro pe an!”

Liber de contract după despărțirea de Manchester United, Cristiano Ronaldo este tentat să accepte o ofertă de 200 de milioane de euro pe an.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 11:45
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 12:35

Înainte de a începe Campionatul Mondial, Cristiano Ronaldo (37 ani) și-a reziliat contractul cu Manchester United. Nemulțumit de conducerea clubului și de tratamentul pe care l-a primit din partea lui Erik ten Hag (53 ani), superstarul portughez i-a acordat lui Piers Morgan (57 ani) un interviul în care și-a vărsat oful. 

Cristiano Ronaldo, aproape de Al-Nassr

Liber de contract, Cristiano Ronaldo a mărturisit că se va gândi la un nou angajament când se va încheia turneul final. Însă Marca anunță că deținătorul a 5 Baloane de Aur este foarte aproape de a semna un contract pe două sezoane și jumătate cu Al-Nassr. Clubul din Arabia Saudită îl ademenește pe Cristiano Ronaldo cu cel mai mare salariu din istoria fotbalului: 200 de milioane de euro pe an. Conform aceleiași surse, superstarul este convins să accepte propunerea, cele 500 de milioane de euro pe care ar urma să le câștige în cele două sezoane și jumătate fiind un factor major în luarea deciziei.

Al-Nassr are ca scop să o detroneze pe Al-Hillal. În acest sens, conducerea clubului s-a întărit cu nume importante din fotbalul mondial. Pe lângă Rudi Garcia (58 ani) pe banca tehnică, au mai sosit David Ospina (34 ani) și Álvaro González (32 ani). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!