Sergio Busquets fc barcelona Spania

Sergio Busquets a dat trei nume când a fost întrebat despre înlocuitorii săi! Ce a spus despre Kimmich 

Sergio Busquets (34 ani) a jucat ultimul său meci pentru FC Barcelona duminică seară.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 30 Mai 2023, 00:04
Data actualizarii: Marti 30 Mai 2023, 00:10

Mijlocașul iberic și-a anunțat plecarea de la FC Barcelona în urmă cu câteva săptămâni, la finalul acestui sezon. Busquets s-a despărțit în lacrimi de clubul alături de care a scris istorie și a cucerit toate trofeele posibile, iar presa internațională anunța ca posibile destinații MLS sau Arabia Saudită. 

Au apărut speculații și în legătură cu posibilii înlocuitori ai săi, iar într-un interviu acordat recent acesta a vorbit despre cei care i-ar putea lua locul cu succes și a oferit trei nume. 

Jucătorii pe care Sergio Busquets îi vede ca posibili înlocuitori ai săi

Busquets a vorbit și despre Joshua Kimmich, după ce s-a speculat că ar fi dorit fotbalistul lui Bayern Munchen pe Camp Nou, însă a precizat că stilul nemțesc este diferit. 

„Da, da. Văd că se vorbește mult de jucători, de Rodri, de Zubimendi. Sunt jucători foarte buni și probabil cei care au cel mai mult din ADN-ul și stilul care este dorit aici însă sunt la altă echipă, aparțin de alt club. 

Kimmich e puțin diferit, e fotbalul nemțesc, de la națională. Într-un final nu trebuie să cauți doar același ADN,, dar să cauți jucători cu alte profiluri care pot fi importanți și să determine meciuri însă avem și jucători în pepinieră. Îl avem pe Nico, este cedat, cred că face o treabă foarte bună, deși e adevărat că i-a lipsit puțin continuitatea, însă e foarte talentat, are calități și trebuie ca cei crescuți aici să primească oportunități, tinerii, pe care știi că nu cheltui economic cum ai plăti un transfer. 

Sunt și jucători care înțeleg clubul și stilul de joc. Avem jucători de aici care ne ajută mult și de la care nu ne așteptam. Cei trei numiți îmi plac mult, plus că am coincis cu ei la națională. Cu Zubimendi m-am intersectat mai puțin, însă l-am văzut la U21 și ne-am duelat în campionat și Cupă. Cred că cei trei sunt asemănători ADN-ului Barcei, cei care ar putea ajuta mai mult”, a declarat Sergio Busquets conform Mundo Deportivo

În 15 sezone pentru FC Barcelona, mijlocașul defensiv a adunat peste 700 de meciuri, în care a marcat 18 goluri și a oferit 45 de pase decisive. De asemenea, a câștigat 3 trofee UEFA Champions League, 3 Supercupe ale Europei, 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 8 campionate, 7 Cupe ale Spaniei și 7 Supercupe. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!