Spania

Sefii Barcei, fermi dupa zvonurile unui transfer al lui Messi: "Nu pleaca nicaieri, e fericit aici! Vor sa ne destabilizeze"

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Ianuarie 2015, 20:04
Data actualizarii: Miercuri 07 Ianuarie 2015, 20:23

Aflat in conflict cu antrenorul Luis Enrique, Lionel Messi ar putea pleca de la Barcelona in vara, acesta fiind tot mai nefericit - sunt zvonurile lansate in ultimele zile de presa din Spania, dar si de cateva publicatii importante din Anglia, care au anuntat chiar viitoarea destinatie a argentinianului - Chelsea.

Introdus doar la pauza meciului cu Real Sociedad, pierdut de Barcelona cu 0-1, Messi a avut o reactie controversata la adresa antrenorului Luis Enrique, pentru ca mai apoi sa le dea apa la moara celor care au speculat pe seama unui transfer, imprietenindu-se pe o retea de socializare cu mai multi fotbalisti ai lui Chelsea.

Presedintele Barcei, Josep Maria Bartomeu, spune, insa, ca plecarea lui Messi de pe Nou Camp este imposibila. Acesta a vorbit intr-o conferinta de presa despre tensiunile din cadrul clubului, spunand ca problemele administrative se vor rezolva definitiv dupa alegerile de la finalul sezonului.

Bartomeu a abordat si subiectul plecarii lui Messi, spunand ca este imposibil ca acest scenariu sa se realizeze.

"Vreau sa transmit clar si limpede ca Messi are un contract cu Barcelona, este fericit aici si vrea sa castige cat mai multe trofee. Nu exista niciun motiv de panica", a spus Bartomeu.

"Messi este liderul echipei, este cel mai bun jucator al nostru si ne bazam pe serviciile sale", a mai spus acesta.

Cu toate acestea, presedintele clubului catalan a recunoscut ca Messi nu a mai jucat la fel ca in anii trecuti: "Este indeajuns sa-l urmaresti pe teren si poti observa ca joaca altceva. Are un alt rol acum".

In final, Bartomeu a declarat ca "toate echipele din lume stiu ca Barcelona nu-l va vinde pe Messi" si ca zvonurile unei plecari sunt creatia unor rauvoitori.

"Acest subiect este creat pentru a face rau clubului. La fel si problema relatiei dintre Leo Messi si Luis Enrique", a incheiat seful Barcei.

Josep Maria Bartomeu l-a concediat pe Andoni Zubizarreta la inceputul acestei saptamani, insa a tinut sa precizeze ca motivele nu au fost legate de interdicita primita de Barca in ceea ce priveste transferurile de jucatori.

CITESTE SI

Modifică setările cookies