Ilkay Gundogan Barcelona Barcelona - Real Madrid El Clasico Real Madrid Spania

Se încing spiritele înainte de El Clasico: ”Poate că îi place să fie fluierat”

Meciul dintre Barcelona și Real Madrid este programat sâmbătă, de la ora 17:15.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 12:07
Data actualizarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 12:07

Cele două echipe sunt despărțite de un singur punct înainte de întâlnirea directă din cadrul etapei a 11-a. Barcelona ocupă locul trei, cu 24 de puncte, în timp ce Real Madrid este lider, cu 25 de puncte, la egalitate cu Girona.

La conferința de presă premergătoare jocului de pe stadionul Olimpic din Barcelona, Ilkay Gundogan, mijlocașul transferat în această vară de la Manchester City, a vorbit și despre rivalul Vinicius Jr.

Ilkay Gundogan, despre Vinicius: ”Poate-i place să fie fluierat”

Mijlocașul german, care va evolua în primul său El Clasico din carieră, crede că acțiunile brazilianului îi pot aduce un tratament ostil din partea publicului.

"S-ar putea să interpreteze cineva acțiunile lui Vinicius ca pe o provocare, dar pentru mine, sincer, nu sunt așa. Evident, el știe deja că dacă va face astfel de lucruri va fi fluierat. Dar poate că îi place să fie fluierat, nu știu...", a spus Gungodan.

În ultima etapă din La Liga, Real Madrid s-a împiedicat pe terenul celor de la Sevilla, scor 1-1, în timp ce Barcelona a câștigat la limită ”acasă” cu Athletic Bilbao, scor 1-0.

În ultima întâlnire dintre cele două din La Liga, Barcelona s-a impus cu 2-1. A mai fost și duelul din Cupa Spaniei, câștigat categoric de Real Madrid cu 4-0.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!