El Clasico fc barcelona Jesus Gil Manzano Real Madrid Spania

Controversă înainte de El Clasico! Catalanii au luat foc când au aflat cine va arbitra partida

FC Barcelona și Real Madrid se duelează pentru prima dată în acest sezon, sâmbătă de la 17:15. Meciul se vede în format LIVE TEXT pe www.sport.ro. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Octombrie 2023, 19:02
Data actualizarii: Joi 26 Octombrie 2023, 19:23

Cu câteva zile înainte de confruntarea care va avea loc pe Estadio Olimpico, Federația Spaniolă de Fotbal a anunțat numele arbitrului care va fi la centru, Jesus Gil Manzano (39 de ani).

Catalanii, nemulțumiți de centralul ales pentru El Clasico

Jesus Gil Manzano va fi ajutat la cele două tușe de Angel Nevado Rodriguez și Javier Nicolas Martinez. Al patrulea oficial va fi Manuel Garcia Gomez. 

Arbitrul iberic va conduce pentru a treia oară un El Clasico, iar fanii catalani nu sunt încântați de alegerea făcută. 

Publicația Mundo Deportivo a făcut o analiză a meciurilor Barcelonei arbitrate de Jesus Gil Manzano, meciuri în care a eliminat jucători ca  Messi, Neymar, Lewandowski sau Suarez. În total, Manzano a dictat 10 eliminări pentru jucătorii de la FC Barcelona de-a lungul timpului și numai 4 pentru cei de la Real Madrid.

Suspendarea lui Nacho a fost redusă și va juca în El Clasico

Nacho a fot inițial suspendat trei etape pentru cartonașul roșu văzut în meciul cu Girona (3-0), de pe 30 septembrie, ceea ce ar fi însemnat că ratează duelurile cu Osasuna, Sevilla și Barcelona, însă Comisia de Apel a redus pedeapsa fundașului de la Real.

Suspendarea lui Nacho a fost redusă la două etape, astfel că va mai fi indisponibil doar pentru partida cu Sevilla. La derby-ul cu Barcelona, experimentatul stoper al madrilenilor va fi apt, anunță The Athletic, care citează un comunicat al Federației Spaniole de Fotbal.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!