Spania

Se bucura, dar nu prea! Jucatorul de la Real pentru care revenirea lui Zidane inseamna o noua provocare: stie ca trebuie sa lupte din nou

Zinedine Zidane a revenit pe banca celor de la Real Madrid. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Martie 2019, 19:19
Data actualizarii: Marti 19 Martie 2019, 19:23

Venirea lui Zinedine Zidane a adus si un prim joc impresionant al echipei din Madrid, care a invins cu 2-0 pe Celta Vigo, in primul meci alaturi de noul antrenor. 

Sergio Reguilon a vorbit intr-un interviu la emisiunea Jugones despre venirea lui Zinedine Zidane la Real Madrid si plecarea lui Santiago Solari, antrenorul care s-a bazat pe el si l-a titularizat.

"Nu m-am simtit niciodata un adevarat titular la aceasta echipa. Il am pe Marcelo in fata mea si stiu asta, deci de fiecare data cand am avut ocazia sa joc am dat tot ce am putut pe teren, in fiecare minut, ca sa pot sa-l egalez macar", a spus Reguilon. 

Chiar daca trebuie sa se lupte din nou cu Marcelo pentru titularizare, fotbalistul spune ca ii pare bine ca Zidane s-a intors pe banca echipei, pentru ca el este "un mit, o legenda pentru Real Madrid, iar faptul ca primesti sfaturi de la el este o bucurie"

CITESTE SI

Modifică setările cookies