Scenariul incredibil anuntat astazi de Marca! Messi si Guardiola ar pute lucra din nou impreuna la vara! NU la Manchester City

Scenariul incredibil anuntat astazi de Marca! Messi si Guardiola ar pute lucra din nou impreuna la vara! NU la Manchester City

Jurnalistii spanioli de la Marca scriu astazi despre un scenariu absolut incredibil pe piata transferurilor la vara.

Potrivit Marca, Adidas ar putea sta in spatele unei duble lovituri spectaculoase din vara. Sponsorul cu care Manchester United a semnat un contract de un miliard de euro pe 10 ani isi doreste sa sa-i vada pe Guardiola si Leo Messi pe Old Trafford, scrie sursa citata.

Pep si Leo sunt, la fel ca si Manchester United, sub contract cu furnizorul de echipament sportiv. Nu ar fi pentru prima oara cand Adidas se implica activ in viata echipelor pe care le sponsorizeaza.

Recent, Herbert Hainer, directorul executiv de la Adidas, a vorbit despre relatia companiei sale cu Manchester United, facand o remarca surprinzatoare.

Acesta a declarat ca nu este chiar multumit de modul in care echipa lui Van Gaal joaca in acest sezon.

"Afacerile cu United merg foarte bine. Vinde mai multe tricouri decat ne-am fis asteptat, share-ul in straintate e de 60%, suntem satisfacuti, desi modul in care United joaca nu e chiar ceea ce vrem noi sa vedem!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 7 martie. 3.288 de cazuri noi în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies