S-au stabilit data si ora pentru primul El Clasico din noul sezon. Superderby-ul Spaniei se vede LIVE in peste 100 de tari, dar NU si in Anglia

S-au stabilit data si ora pentru primul El Clasico din noul sezon. Superderby-ul Spaniei se vede LIVE in peste 100 de tari, dar NU si in Anglia

Federatia Spaniola a anuntat data si ora primului El Clasico din noul sezon. Barcelona si Real Madrid se vor intalni pe 3 decembrie, la ora locala 16:15, ora 17:15 a Romaniei.

Spaniolii au decis sa programeze meciul la o ora accesibila atat pentru publicul din estul indepartat, dar si pentru milioanele de fani din Statele Unite. In schimb, desi se va vedea live in peste 100 de tari, El Clasico nu va putea fi urmarit pe TV si in Anglia.

Motivul este unul simplu. De la aceeasi ora se vor disputa si meciurile etapei din Premier League.

"El Clasico se va disputa intr-o sambata, pe 3 decembrie, de la ora locala 16:15", a spus Javier Tebas, seful Federatiei Spaniole pentru Cadena Ser.

"Meciul nu va fi transmis in Anglia din cauza faptului ca posturile britanice vor transmite de la acea ora meciurile din Premier League", a mai spus el.

"Am avut trei ferestre: ora 13:00, ora 16:15 si ora 18:30. Daca am fi jucat la 18:30, ar fi fost prea tarziu in Asia, iar daca jucam la 13:00 era prea devreme pentru piata americana", a mai explicat Tebas.

Real Madrid a castigat anul trecut pe Camp Nou cu 2-1, dar a fost invinsa acasa cu 4-0 de Barcelona.

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies