S-a DEZBRACAT de tot pentru Messi! Miss Bum Bum, protest impotriva lui Bartomeu: "E o crima ce au facut! Demisia!" Merge in Spania sa faca dreptate

Miss Bum Bum Barcelona Lionel Messi Spania S-a DEZBRACAT de tot pentru Messi! Cea mai inraita fana a argentinianului, protest impotriva lui Bartomeu: "E o crima ce au facut! Demisia!" Miss BumBum merge in Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Septembrie 2020, 15:33
Data actualizarii: Duminica 06 Septembrie 2020, 15:45

Suzy Cortez este una dintre cele mai infocate fane ale lui Lionel Messi si este gata sa mearga in Spania pentru a protesta in strada.

Cunoscuta drept Miss Bum Bum, Suzy Cortez si-a aratat sustinerea fata de Lionel Messi prin intermediul retelelor de socializare.

Aceasta a postat doua imagini in care il trage la raspundere pe Josep Maria Bartomeu, presedintele clubului. Intr-una dintre imagini, fotomodelul apare complet goala si cu partile intime acoperite de mesajul 'Bartomeu OUT', iar in cealalta poza explica in detaliu ce a deranjat-o.

  • S-a DEZBRACAT de tot pentru Messi! Cea mai inraita fana a argentinianului, protest impotriva lui Bartomeu: E o crima ce au facut! Demisia! Miss BumBum merge in Spania

"Respect decizia lui Messi, dar atat timp cat Bartomeu este presedinte nu voi mai purta tricoul Barcelonei! Este o crima sa il transformi pe Messi intr-un sclav. Bartomeu, demisia!

In curand voi vizita orasul Barcelona pentru a realiza un protest impotriva caracterului urat care este presedintele clubului", a fost mesajul transmis de Suzy Cortez pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#BartomeuOUT #BartoOUT #BartomeuDimision #BartoDimision #Votdecensura2020

O postare distribuită de ???????????????? ???????????????????????? (@suzycortezoficial) pe

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!