David Alaba alaba Florentino Perez Real Madrid Transfer Spania S-a aflat totul! Contractul fabulos pe care Alaba îl va avea la Real Madrid: Peste 100 de milioane de euro în joc

S-a aflat totul! Contractul fabulos pe care Alaba îl va avea la Real Madrid: peste 100 de milioane de euro în joc

O decizie care ar putea fi contestata de fani, mai ales că Sergio Ramos a fost lăsat să plece.

Alecu Mihai
Data publicarii: Vineri 30 Iulie 2021, 17:27
Data actualizarii: Vineri 30 Iulie 2021, 17:33

O companie de transferuri controversată pentru Real Madrid în această vară a văzut aducerea lui David Alaba de la Bayern Munchen, din postura de jucător liber de contract, și plecarea lui Sergio Ramos, la PSG, tot liber de contract, și Raphael Varane, vândut celor de la Manchester United în schimbul a 50 de milioane de euro.

Conform publicației germane Der Spiegel, fundașul austriac a fost convins de Florentino Perez să semneze cu Real Madrid de o ofertă extrem de generoasă din punct de vedere financiar, una care îi va pune pe gânduri pe fanii formației spaniole, mai ales că pentru prelungirea contractului lui Sergio Ramos nu s-au găsit suficienți bani.

  • S-a aflat totul! Contractul fabulos pe care Alaba îl va avea la Real Madrid: Peste 100 de milioane de euro în joc

115 milioane de euro a costat venirea lui Alaba

 

Conform sursei citate, salariul lui Alaba pentru următorii 5 ani va fi de 19,47 milioane de euro pe sezon. Fotbalistul a primit și un bonus la semnătură de 17,7 milioane de euro, deoarece a semnat din postura de jucător liber de contract, iar agentul său a încasat și el un comision de 5,2 milioane de euro.

Pe lângă sumele respective, familia austriacului a fost și ea recompensată cu un comision de 6,3 milioane de euro, făcând ca transferul lui să coste 115 milioane de euro, dacă își va duce contractul până la final.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!