Alaba s-a dus imediat si i-a pus mana la gura! Scenele neintelese de pe National Arena! Totul s-a aflat acum: "Gestul ala are semnificatie rasista!"

Abel Lorin
Data publicarii: Luni 14 Iunie 2021, 14:52
Data actualizarii: Luni 14 Iunie 2021, 15:28

Marko Arnautovic a dat nastere la controverse dupa golul marcat pe National Arena in fata Macedoniei de Nord.

Intrat in minutul 59, Arnautovic a inchis tabela 30 de minute mai tarziu. S-a terminat 3-1.

Atacantul de 32 de ani i-a transmis un mesaj selectionerului Foda, tipand imediat dupa reusita sa de pe National Arena. Ar fi vrut sa joace din primul minut. Alaba a intervenit si l-a prins de gat pentru a-l potoli. Asta n-a fost tot. Arnautovic i-a facut semnul "OK" lui Alioski, insa gestul n-ar fi fost unul inofensiv. Mai multi suporteri i-au gasit conotatii rasiste. Semnul ar simboliza "white power", aduca "puterea albilor".

  • Alaba s-a dus imediat si i-a pus mana la gura! Scenele neintelese de pe National Arena! Totul s-a aflat acum: Gestul ala are semnificatie rasista!

"Noi, jucatorii, vrem sa fim mereu in teren. Ati vazut ce fel de personaj e Arnautovic. A intrat si a dat 100% imediat. Pentru asta trebuie sa-i luam partile bune", a spus Alaba, pasator decisiv pentru 1-0. Noul jucator al lui Real Madrid a fost ales omul meciului la final.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!