Spania

Ronaldo vs Messi, un nou duel: "Trebuie sa fii NEBUN sa crezi altceva!" Declaratia categorica a unui atacant adus in aceasta vara

A ajuns in aceasta vara in echipa alaturi de Cristiano Ronaldo si este sigur ca portughezul este cel mai bun din lume!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Septembrie 2014, 17:34
Data actualizarii: Miercuri 10 Septembrie 2014, 17:31

Eterna disputa din ultimii 5 ani din fotbal continua sa imparta lumea fotbalului in doua tabere - duelul dintre Cristiano Ronaldo si Leo Messi este transat clar de portughez in opinia noului coleg al lui CR7 de la Real.

"Cristiano e mai bun, fara indoiala. Trebuie sa fii nebun sa nu crezi asta. E cel mai bun. Messi e bun si el, dar e in spatele lui" spune Chicharito, imprumutat pentru urmatorul sezon de Real de la Manchester United. Venirea la campioana Europei il entuziasmeaza pe mexican: "Sa joc la Real este primul miracol implinit din viata mea" a mai spus Hernandez.

Javier Hernandez stie ca ii va fi dificil sa se impuna la Real in atac, acolo unde Karim Benzema este titular cert: "Nu simt nicio presiune din cauza comparatiilor. Stiu ca se va incerca o confruntare intre mine si Benzema. Deja am petrecut timp cu Rooney, Berbatov si Van Persie la United si este normal in echipele de elita. Presiune zero. Mereu am fost foarte competitiv si nu ma afecteaza deloc" a mai spus Chicharito, cel care a mai dezvaluit ca i-a admirat pe Fernando Torres si Raul, idolul lui fiind insa brazilianul Ronaldo.

Modifică setările cookies