Campionate externe

L-am "pierdut" si pe Bale :( Galezul a inceput sa se bucure ca Ronaldo cand da gol! Vezi cum l-a imitat - VIDEO

Galezul il copiaza pe Cristiano Ronaldo, specialistul in gesturi ciudate si exagerate dupa fiecare gol.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Septembrie 2014, 09:08
Data actualizarii: Miercuri 10 Septembrie 2014, 09:27

Ronaldo este unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal din ultimii 10 ani insa portughezul are si un talent aparte de a se bucura dupa fiecare gol.

Actualul Balon de Aur are obiceiul de a se dezbraca si a se incorda la camere, chiar si cand golul sau nu mai are nicio importanta in deznodamantul final al partidei, asa cum s-a intamplat in finala Ligii Campionilor cu Atletico, atunci cand a dat golul de 4-1 in prelungirile meciului si s-a bucurat ca si cand ar fi dat golul victoriei sau ar fi deschis scorul.

In afara de acel moment, Ronaldo are obiceiul de a face tot felul de fete ciudate la camera, gheare de tigru, sarituri spectaculoase sau sa arate pur si simplu spre noua sa coafura ciudata sau spre coapsa incredibil de masiva ce l-a ajutat sa inscrie :)

Colegul lui Ronaldo de la Real, Gareth Bale, se pare ca a luat-o pe urmele sale. Galezul a inscris aseara pentru nationala Tarii Galilor, si a sarbatorit in stilul lui Ronaldo, cu o saritura urmata de un gest cu bratele tipic portughezului. Bale a fost eroul meciului, dupa ce a inscris ambele goluri in victoria tarii sale, 2-1, in Andorra.

Vezi faza la secunda 1:30 si CLICK AICI pentru a vedea acelasi gest si la Ronaldo (secunda 40)

Modifică setările cookies