Robert Lewandowski și-a decis viitorul

Robert Lewandowski Barcelona Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Mai 2024, 15:44
Data actualizarii: Joi 23 Mai 2024, 15:44

Atacantul polonez Robert Lewandowski a sugerat că va rămâne la clubul de fotbal FC Barcelona în sezonul viitor şi speră să contribuie la obiectivele ambiţioase ale clubului, transmite Reuters.

Lewandowski a venit la Barca de la Bayern Munchen în 2022, pentru circa 43 de milioane de euro, semnând un contract valabil până în iunie 2026, punând umărul la titlul cucerit în sezonul anterior şi la câştigarea Supercupei Spaniei.

Atacantul de 35 de ani a încheiat primul său sezon ca golgheter al ligii, cu 23 de goluri, iar în această stagiune a reuşit 18 goluri.

Robert Lewandowski rămâne la FC Barcelona!

Incertitudinile legate de viitorul lui Lewandowski la club au crescut după ce antrenorul Xavi a anunţat iniţial, în ianuarie, că va pleca la finalul sezonului, iar apoi s-a răzgândit în aprilie.

FC Barcelona luptă cu probleme financiare, cauzate şi de nota de plată de 1,6 miliarde de euro a renovării stadionului Camp Nou.

„Bineînţeles, pentru mine e foarte clar. Vreau să câştig trofee cu Barcelona şi sunt sigur că în sezonul viitor vom fi mai puternici şi vom obţine titluri”, a declarat Lewandowski pentru El Mundo Deportivo, miercuri, când a fost întrebat despre zvonurile legate de o posibilă plecare.

„Întotdeauna vreau cel mai bun lucru, nu doar pentru mine, ci şi pentru colegii mei şi sunt sigură că această echipă va câştiga trofee în sezonul viitor, pentru că văd ce facem în fiecare zi. Pentru mine asta este ceea ce contează, deoarece este un club aflat aproape de inima mea şi vrea să dau totul pentru echipă şi pentru club”, a mai spus internaţionalul polonez, potrivit Agerpres.

Xavi declarase la începutul lunii că FC Barcelona apreciază prezenţa lui Lewandowski în echipă şi că la finalul sezonului se va decide soarta atacantului.

FC Barcelona, care va încheia campionatul pe locul secund, fiind acum la 12 puncte de campioana Real Madrid, va juca în ultima etapă cu Sevilla FC, duminică.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!