Real Madrid, aproape de o țeapă majoră pe piața transferurilor. Starul adus în această vară a ascuns o accidentare gravă

Arda Guler Fenerbahce Real Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 August 2023, 17:38
Data actualizarii: Joi 03 August 2023, 18:01

Aflată într-un turneu de pregătire în Statele Unite ale Americii, Real Madrid a rămas fără unul dintre jucătorii transferați în această vară.

Arda Guler a suferit o ruptură parțială a meniscului de la genunchiul drept și va lipsi cel puțin trei luni, lunându-se în discuție și varianta unei intervenții chirurgicale, în funcție de evoluția problemei medicale.

Presa din Turcia aruncă bomba despre Arda Guler

Revenit în Spania, jucătorul de 18 ani urmează un tratament conservator, cu speranța ca se va evita operația.

Dacă inițial pronosticul revenirii era pentru minim trei luni, Carlo Ancelotti a revenit cu informații noi și a dezvăluit că absența ar fi de aproximativ o lună. 

Publicația Milliyet a relatat că atât cei de la Fenerbahce, cât și jucătorul ar fi știut de această problemă medicală, apărută încă din primăvara anului 2023, iar la momentul respectiv nu s-a ales intervenția chirurgicală, știind că acest lucru i-ar putea pune în pericol un posibil transfer.

Dezvăluirile omului care l-a descoperit pe Arda Guler

Serhat Pekmezi, scouter-ul celor de la Fenerbahce, a povestit în cadrul unui interviu când și unde l-a văzut pentru prima dată pe noul star al galacticilor, prevăzându-i acestuia un viitor strălucit pe Santiago Bernabeu.

Momentul a avut loc acum patru ani, pe când Arda Guler avea 1,60 m și 46 kg, în timpul unui meci dintre Osmanlispor și Genclerbirligi, unde Serhat Pekmezi venise să-l urmărească pe Emre Uzun. 

"Arda Guler nu juca fotbal, dansa cu mingea. A avut și încă are grația unui dansator. Primul lucru care mi-a atras atenția a fost că mereu se uită mult la ceilalți jucători înainte să primească mingea.

Președintele Ali Koc nu m-a luat în serios, dar nu am renunțat și am pregătit o filmare cu cele mai bune faze ale sale. Și, cu riscul de a-mi pierde job-ul, l-am rugat să se uite.

Noul Messi? Sunt diferiți. Guler e o combinație între Guti și Modric. Este foarte încrezător, are o ambiție uriașă și posibilitatea de a decide meciuri. Real Madrid este locul potrivit pentru el. Într-o zi va fi căpitan și o mare mândrie pentru Turcia", a declarat Pekmezi, potrivit Marca.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!