Răsturnare de situație la Barcelona! Jucătorul și-a anunțat plecarea, dar clubul s-a răzgândit

fc barcelona Arnau Tenas Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2023, 14:42
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2023, 14:41

Arnau Tenas (22 de ani), portarul Barcelonei, și-a anunțat plecarea de la formația catalană în urmă cu două zile, însă clubul de pe Camp Nou pare că s-a răzgândit acum.

Căpitan la formația secundă a Barcelonei, dar prezent constant și în lotul primei echipe, Tenas se află în prezent în România, unde reprezintă Spania la Campionatul European U21.

Barcelona s-a răzgândit în privința lui Arnau Tenas 

În urmă cu două zile, Tenas declara că este liber de contract: "Barcelona nu a vrut să îmi prelungească contractul, este adevărat, pot confirma. Acum mă gândesc doar la Spania și la câștigarea turneului".

Până la urmă, Barcelona s-a răzgândit și ar vrea să îl păstreze pe Tenas. Totuși, clauza prin care îi putea prelungi automat contractul a expirat pe 15 iunie, iar jucătorul este liber de contract. 

Barcelona nu va renunța la Tenas și va încerca să îl convingă să semneze o nouă înțelegere, însă va trebui să lupte cu celelalte cluburi care îl doresc pe portar: "Sursele din cadrul clubului Barcelona ne-au confirmat că decizia inițială a fost reconsiderată de conducere, care intenționează acum să vadă care sunt variantele pentru ca Arnau să rămână la Barcena", scrie Marca.

Arnau Tenas a evoluat până acum doar în academia Barcelonei. Deși are 22 de ani, goalkeeper-ul spaniol nu a debutat încă la nivel de seniori.

  • 2 milioane de euro este cota de piață a portarului spaniol, potrivit Transfermarkt

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!