FOTO FC Barcelona se desparte de portarul său: „Da, pot să confirm”

fc barcelona Arnau Tenas la liga Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iunie 2023, 19:35
Data actualizarii: Luni 26 Iunie 2023, 19:35

Catalanii au încheiat ediția 2022/23 a primului eșalon din Spania pe prima poziție.

FC Barcelona și-a revendicat postura de campioană a Spaniei după ce a încheiat sezonul cu 88 de puncte. După 38 de etape disputate, echipa pregătită de Xavi Hernandez a înregistrat 28 de victorii, patru rezultate de egalitate și șase înfrângeri.

FC Barcelona se desparte de portarul său: „Da, pot să confirm”

Jurnalistul sportiv Fabrizio Romano a anunțat pe rețelele social media că Barcelona s-a despărțit de Arnau Tenas, portarul echipei a doua a catalanilor.

„Da, plec de la Barcelona. Clubul nu a vrut să-mi prelungească înțelegerea. Pot să confirm, e gata”, a spus Arnau Tenas, citat de Fabrizio Romano pe Twitter.

Arnau Tenas a făcut parte din academia celor de la FC Barcelona și a trecut de-a lungul carierei sale fotbalistice pe la reprezentativele U16, U18 și U19 ale catalanilor, ca în iulie 2020 să evolueze constant în poarta grupării a doua. Goalkeeperul a fost și căpitanul lui Barca Atletic.

Au apărut primele tensiuni la FC Barcelona după transferul lui Gundogan. Starul nemulțumit de mutarea făcută de Xavi

Ilkay Gundogan (32 de ani) a plecat de la Manchester City, după șapte sezoane petrecute la gruparea din Premier League. Mijlocașul german a semnat din postura de jucător liber un contract valabil până în 2025 și va avea o clauză de reziiere în valoare de 400 de milioane de euro.

Presa din Spania anunță că mijlocașul de 18 ani nu ar fi foarte încântat de noul venit la FC Barcelona, deoarece ar putea ieși din schema de joc al lui Xavi. El Nacional susține că tehnicianul catalanilor ar urma să revină la formula clasică 4-3-3, iar Gundogan, De Jong și Pedri ar fi titularii din linia de mijloc. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!