Bayern Munchen Barcelona Robert Lewandowski Spania

Răsturnare de situație! Ce se întâmplă cu transferul lui Lewandowski la Barcelona

Robert Lewandowski (33 de ani) va intrat, la vară, în ultimul an de contract cu Bayern Munchen și presa internațională a scris că s-ar fi înțeles deja cu cei de la Barcelona.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 11:03
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 11:12

Publicația Goal.com vine cu o altă variantă. Cele două părți nu ar fi bătut palma, dar cert este că există un interes puternic pentru atacantul polonez din partea grupării de pe Camp Nou. 

Răsturnare de situație! Lewandowski nu s-ar fi înțeles cu Barcelona

Bayern vrea, oricum, să poarte discuții cu agentul lui Lewandowski, Pini Zahavi, cu privire la prelungirea contractului scadent în 2023. Chiar și președintele Oliver Kahn a spus recent că polonezul reprezintă o prioritate pentru clubul bavarez.

  • Robert Lewandowski

S-a zvonit că Lewandowski ar dori să plece de la Bayern Munchen. Atacantul a câștigat toate trofeele pe plan intern și european cu formația bavareză și este gata de o nouă provocare, într-un alt campionat.

Chiar dacă va ajunge la o înțelegere cu Barcelona, Lewandowski trebuie să discute cu șefii lui Bayern pentru a-l lăsa să plece. Este greu de crezut că aceștia vor renunța la serviciile celui mai eficient jucător din lot fără o sumă impresionantă de bani, ceea ce ar putea reprezenta o problemă pentru Barcelona, club care trece printr-o situație delicată din punct de vedere financiar.

Barcelona ar fi gata să plătească cel mult 60 de milioane de euro pentru atacantul polonez, mai notează sursa citată.

În acest sezon, Lewandowski a marcat nu mai puțin de 45 de goluri în 37 de partide pentru Bayern Munchen, în toate competițiile.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!