Procurorii au cerut 4 luni de inchisoare pentru Sandro Rosell! AMENDA URIASA pentru Barcelona din cauza transferului lui Neymar!

Procurorii au cerut 4 luni de inchisoare pentru Sandro Rosell! AMENDA URIASA pentru Barcelona din cauza transferului lui Neymar!

Veste proasta inainte de Craciun pentru fostul presedinte al Barcelonei. Sandro Rosell are sanse mari sa ajunga la inchisoare in cazul Neymar! 

Procurorii din Spania au facut cererile finale in cazul transferului lui Neymar de la Santos. Clubul catalan trebuie sa plateasca inca 22 de milioane de euro catre stat, pe langa cele 13.5 milioane platite deja. Alte 8.8 milioane mai pot fi platite, in functie de finalizarea anchetei.

Si Sandro Rosell, fostul presedinte al Barcei, cel care si-a dat demisia in momentul in care a inceput ancheta autoritatilor spaniole, a primit o veste proasta.

Procurorii au cerut o pedeapsa de 4 luni de inchisoare cu executuare in cazul sau, anunta Cadena SER.

Barcelona si Rosell nu rescunosc insa incalcarea legii, iar cel mai probabil avocatii lor nu vor accepta propunerea procurorilor.

Catalanii sustin ca taxele au fost platite deja de tatal lui Neymar in Brazilia, insa procurorii sustin ca au dovezi ca Rosell a simulat constient contracte ca sa plateasca mai putin la stat.

Transferul lui Neymar a costat oficial €87.2 milioane de euro, insa anchetatorii din Spania sustin ca Barcelona a platit peste 100 de milioane de euro pentru aducerea brazilianul de la Santos printr-o schema bine organizata pentru ca taxele sa fie evitate. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîţu: Restaurantele şi terasele nu vor rămâne deschise toată noaptea începând de sâmbătă
BRAT
Modifică setările cookies