fc barcelona Franck kessie la liga Spania

FOTO Pleacă Franck Kessie de la FC Barcelona în iarnă? Răspunsul oferit de agentul fotbalistului

Catalanii l-au transferat pe ivorian de la AC Milan în iulie 2022.

Vali Andronescu
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 13:20
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 13:17

Franck Kessie a fost doar în două meciuri titular pentru FC Barcelona în această stagiune, în cele șapte apariții pe care le-a bifat în tricoul grupării catalane, iar asta l-a făcut pe agentul său, George Atangana, a vorbit despre viitorul fotbalistului la club.

Agentul FIFA a evidențiat faptul că oficialii Barcelonei sunt fericiți cu serviciile oferite de Kessie, asemenea antrenorului Xavi Hernandez. Totodată, Atangana a precizat că nu se gândește ca mijlocașul ivorian să-i părăsească pe catalani în perioada de mercato din iarnă.

„Barcelona e fericită cu el, Xavi, la fel. Nu plănuim să se despartă Kessie de Barca în ianuarie. Asta nu face parte din ideile sau strategiile noastre. E vorba de ceva timp până când Franck se adaptează”, a spus agentul fotbalistului, potrivit jurnalistului sportiv Fabrizio Romano.

Cariera lui Franck Kessie

Kessie a evoluat de-a lungul carierei sale profesioniste la Stella Club, Atalanta, Cesena, AC Milan, iar acum este legitimat la Barcelona, având un contract care se încheie la sfârșitul lui iunie 2026.

În momentul în care a fost transferat la gruparea catalană, valoarea pe piață a ivorianului era de 45 milioane de euro. Acum, Franck Kessie este cotat, potrivit site-urilor de specialitate, la doar 35 milioane de euro.

Cele mai multe apariții le-a bifat pentru „rossoneri”, 223, unde a reușit să se impună pe tabela de marcaj de 37 de ori și să paseze decisiv în 16 situații, în aproximativ 18.000 de minute pentru AC Milan.

FC Barcelona, în această stagiune

După 14 etape, Barca este lider în campionatul Spaniei cu 37 de puncte din 42 posibile. Catalanii au înregistrat, astfel, 12 victorii, un rezultat de egalitate și o singură înfrângere.

  • În următoarea partidă, FC Barcelona se va confrunta cu Espanyol pe 31 decembrie, de la ora 15:00
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!