Planul secret al Barcei, dupa ce Manchester United a pornit ofensiva pentru Neymar! Ce clauza uriasa vrea sa puna clubul in contract

Autor: Sport.ro
Marti 10 Mai 2016, 09:21

	Planul secret al Barcei, dupa ce Manchester United a pornit ofensiva pentru Neymar! Ce clauza uriasa vrea sa puna clubul in contract

Barcelona si Neymar negociaza prelungirea contractului pana in 2021.

El Mundo Deportivo deschide astazi ziarul cu planul "top secret" al Barcelonei: prelungirea contractului pentru Neymar pana in 2021, si marirea clauzei de la 190 de milioane de euro, la 220 de milioane de euro.

Catalanii se grabesc sa finalizeze discutiile in urmatoarele saptamani, si asta pentru ca Manchester United e pe urmele lui Neymar, iar clauza actuala, de 190 mil euro (150 mil de lire) nu va fi chiar atat de SF pentru Premier League, odata cu intrarea in vigoare a noului deal pentru drepturile TV.

Actualul contract al lui Neymar expira la finalul sezonului 2017/18, iar catalanii vor ca atacantul sa semneze prelungirea pana in 2021, cand va avea 29 de ani.

"Clauza de reziliere a lui Neymar nu poate sa treaca de 'linia rosie'", mai scriu jurnalistii catalani, care explica faptul ca niciun jucator din lotul Barcelonei nu poate sa aiba o clauza mai mare decat cea a lui Messi, 250 de milioane de euro.

30 de goluri a marcat Neymar pentru Barcelona in acest sezon

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies