Performanta unica in Europa reusita de Messi, Suarez si Neymar. Un singur club a marcat mai mult decat cei trei sezonul asta

Performanta unica in Europa reusita de Messi, Suarez si Neymar. Un singur club a marcat mai mult decat cei trei sezonul asta

Messi, Neymar si Suarez au reusit in 2015 o performanta unica in Europa.

114 goluri au reusit sa marcheze impreuna in acest sezon Leo Messi, Luis Suarez si Neymar in toate competitiile, cifra la care multe cluburi nici nu viseaza sa ajunga intr-un sezon intreg.

Prin comparatie, Steaua si ASA Targu Mures au marcat in acest sezon de Liga I impreuna 102 goluri, pentru ca Manchester City, echipa cu cea mai buna ofensiva din Anglia, sa marcheze de 77 de ori in acest sezon.

Tot 77 de goluri a marcat si Bayern in 2014-2015 in Bundesliga, pentru ca Juventus si AS Roma sa aiba impreuna in Serie A 114 goluri, cat cei trei atacanti ai Barcelonei.

Sigurul club care a reusit sa marcheze in toate competitiile mai mult decat cei trei in acest sezon este Real Madrid, care numai in campionat a marcat 107 goluri. Numai Cristiano Ronaldo a marcat de 42 de ori in La Liga.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aglomerație la intrarea în România. Nevaccinații intră în carantină, chiar și cu test negativ
BRAT
Modifică setările cookies