Spania

Paul Pogba, următoarea țintă pentru FC Barcelona? Planul lui Joan Laporta pentru a-l aduce pe francez pe Camp Nou 

FC Barcelona se află într-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, dar și al rezultatelor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 09:27
Data actualizarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 15:51

Pentru vara viitoare, clubul are în plan o reconstrucție a echipei, unul dintre obiective fiind acela de a reînoi contractele lui Depay, Eric Garcia și Aguero.

În plus, Joan Laporta caută soluții în rândul jucătorilor care vor fi liberi de contract, iar unul dintre aceștia este Paul Pogba. 

Francezul a intrat în ultimul an de contract cu cei de la Manchester United și nu se grăbește să-l prelungească, mai ales că și-ar dori să încerce o nouă experiență, în La Liga, după ce a evoluat în Premier League și Serie A. 

Potrivit presei internaționale, Manchester United i-ar fi făcut o ofertă salarială de 24 de milioane de euro dacă își va prelungi contractul, însă francezul nu s-a grăbit să ofere un răspuns, termenul limită fiind înaintea sezonului de transferuri din iarnă.

Cu această nouă ofertă, Mino Raiola, agentul lui Paul Pogba, a reluat discuțiile cu cluburile interesate de serviciile fotbalistului, printre acestea fiind și FC Barcelona. Chiar dacă nu îi poate oferi un salariu de 24 de milioane de euro, catalanii încearcă să găsească o formulă bazată pe bonsuri de performanță, iar Raiola pare dispus pentru o negociere în acest sens. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies