Neymar PSG Spania

Paradoxul transferului secolelor: Barca e ingropata in bani si face plangere la UEFA! Motivul pentru care tatal lui Neymar le-a transmis seicilor de la PSG: "Semnam de marti incolo!"

VIDEO: Barca a invins-o pe Real Madrid, El Clasico jucat cu 70.000 de oameni in tribune la Miami! "Asta a fost ultimul meci al lui Neymar in tricoul Barcelonei!"

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iulie 2017, 10:27
Data actualizarii: Duminica 30 Iulie 2017, 10:38

Barcelona va denunta PSG la UEFA pentru incalcarea regulilor fair playului financiar daca transferul de 220 de milioane de euro va avea loc saptamina viitoare prin simpla plata a clauzei de reziliere, anunta ESPN, cel mai mare canal de sport din lume.

Culmea transferului urias, Barcelona este primul club din lume cu cifra de afaceri de 710 milioane de euro, sezonul trecut, si plateste anual cea mai mare suma pe salarii si bonusuri - 430 de milioane de euro.

Transferul secolelor , prefigurat de scandalul dintre tatal jucatorului si sefii Barcelonei, pe de o parte, si de iesire nervoasa a lui Neymar fata de colegii sai la antrenamentele de la Miami, pe de alta, este intirziat de o clauza secreta, dezvaluie The Times.

Tatal lui Neymar, agentul fotbalistului in acelasi timp, a cerut ca discutiile sa reinceapa pe 1 august, pentru ca in acea dimineata primeste bonusul de 25 de milioane de euro de la Barcelona!

Bonusul este din actualul contract, scris pe vremea cind Barca incheia fericita lupta cu agentii celor de la Real Madrid.

Intr-un sondaj pe sport.es (Sport Catalunya), 70% din fanii Barcelonei cred ca vanzarea lui Neymar si aducerea lui Griezmann e o super afacere pentru catalani.

"Neymar a jucat aseara ultimul meci in tricoul Barcelonei", a scris Mundo Deportivo, ziarul de casa al catalanilor, dupa victoria cu 3-2 in fata Realului, la International Champions Cup. (Toate golurile AICI)

Modifică setările cookies