Craiova Steaua Superliga

Saptamana altfel la olteni! Fanii viseaza la scenariul ideal: prima victorie cu Steaua la Bucuresti dupa 28 de ani, apoi calificare miraculoasa pe San Siro

Pana la super meciul cu AC Milan, joi seara la ProTV, Craiova o intalneste pe Steaua, la Bucuresti, in aceasta seara de la ora 21:00

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iulie 2017, 09:18
Data actualizarii: Duminica 30 Iulie 2017, 09:31

1500 de suporteri ai Craiovei si-au anuntat prezenta pe National Arena in aceasta seara, la meciul care ar putea aduce prima victorie a oltenilor contra Stelei, la Bucuresti, dupa 28 de ani.

Sperantele fanilor sunt alimentate si de entuziasmul dublei cu Milan. Chiar daca a pierdut mansa tur la Severin, 0-1, Craiova ramane in carti, cu sanse reale, pentru o calificare miraculoasa in playoff-ul Europa League.

"Vom da totul in acest meci, pentru ca obiectivul nostru este titlul. Putem sa batem Steaua la Bucuresti", spune Spahija.

Nicolae Dica a vorbit la conferinta de presa de ieri despre forta Craiovei si l-a nominalizat pe Baluta ca fiind cel mai periculos adversar in meciul din aceasta seara.

"Baluta e un jucator pe care il apreciez foarte mult. Ni l-am dorit la Steaua, dar am aflat ca are o clauza de reziliere pe care nu ne-o permitem", a spus antrenorul Stelei.

AC Milan - Craiova se vede la ProTV, joi, de la 21:45.

Modifică setările cookies