PANICA la Madrid! Bale s-a rupt din nou! Real a platit 700.000 de euro pentru fiecare minut in care a jucat pana acum! Ce a patit:

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Octombrie 2013, 16:16
PANICA la Madrid! Bale s-a rupt din nou! Real a platit 700.000 de euro pentru fiecare minut in care a jucat pana acum! Ce a patit:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Cel mai scump transfer realizat in aceasta vara, cel al lui Gareth Bale de la Tottenham la Real Madrid pentru 91 de milioane de euro, continua sa le produca batai de cap celor de la Real. Dupa ce s-au chinuit sa-l aduca pe Bale la un nivel fizic care sa-i permita sa joace in meciurile oficiale, Bale a fost chinuit de accidentari.

Ultima este o contractura la coapsa piciorului stang, lucru dezvaluit de cei de la Real. Nu a fost specificata perioada necesara pentru recuperare insa Bale nu va juca sigur contra celor de la Levante iar prezenta lui pentru meciurile Tarii Galilor de saptamana viitoare este incerta.

Gareth Bale a jucat pana acum numai 132 minute pentru Real Madrid

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT