Spania

Omul care l-a facut LEGENDAR pe Guardiola dezvaluie un alt MOTIV pentru retragerea de la Barca! Ce l-a impins sa renunte la echipa pe Pep:

Omul care a stat in spatele ascensiunii fulminante a Barcei si a lui Guardiola in ultimii ani dezvaluie ca erau anumite probleme in club care l-au impins pe antrenorul catalan sa se retraga.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Mai 2012, 13:05
Data actualizarii: Miercuri 02 Mai 2012, 13:11

"Cred ca Guardiola a luat decizia corecta, e o munca solicitanta, si-a facut treaba extrem de bine dar nu mai are putere sa mearga mai departe. E dificil sa castigi mereu tot ce se poate. Nu stiam ca va lua aceasta decizie, dar am vazut cum se purta si cat s-a schimbat in ultima perioada. Toata lumea are dreptul la propriile alegeri si cred ca Guardiola a luat-o pe cea buna. Are nevoie de odihna, o merita.", a declarat Johan Cruyff in Marca.

Un motiv in plus pentru plecarea lui Guardiola ar fi acela al plecarii lui lui Joan Laporta din club si venirea lui Sandro Rosell in functia de presedinte. Se pare ca Rosell a incercat sa-l aduca pe Neymar si sa-l impuna in echipa gandita de Guardiola special pentru Messi. "Se simtea mai singur acum ca inainte, a pornit la un drum cu un grup de oameni si va dati seama ca ii era mai greu fara ei. Au fost multe schimbari si asta l-a influentat.", a declarat Cruyff.

Acesta a comentat si numirea lui Tito Vilanova in locul lui Guardiola la Barcelona. "Trebuie sa asteptam si sa vedem, e important ca e om din club, are un punct important de plecare. Dar e o diferenta mare intre postul de secund si cel de principal. Sigur vor fi schimbari la vara, acum ca nu mai sunt Txiki Begiristain, Laporta si Pep in club. Sunt filosofii diferite iar fiecare detaliu este important. Anul acesta au fost probleme grave ca imbolnavirea lui Abidal si accidentarea de durata a lui Villa.

Sunt sigur ca Guardiola se va intoarce la Barcelona candva. Despre Laporta nu stiu, el a stat la baza succesului imens obtinut de acest club si sunt convins ca daca va fi nevoie de ajutorul sau acesta il va oferi cu placere".


Modifică setările cookies