Spania

OFICIAL! Un atacant de 30 de milioane devine LIBER de contract! "Vreau sa plec, respectati-ma!" Unde poate ajunge:

Era sa fie vandut in vara, dar nimeni nu l-a cumparat, clubul cerea prea mult.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Septembrie 2012, 14:25
Data actualizarii: Luni 17 Septembrie 2012, 18:57

UPDATE: Spaniolii de la AS scriu ca Liverpool are cele mai mari sanse sa il inregimenteze pe Llorente, acestia intensificand deja negocierile cu oficialii clubului la care acesta activeaza.

Desi Juventus parea favorita pentru a-l transfera pe spaniol, lucrurile s-au intors la 180 de grade, acesta fiind acum extrem de aproape de o mutare in Anglia, mutare ce ar putea sa se concretizeze in iarna.

_________________________________________________________________________________________

Fernando Llorente i-a anuntat pe sefii clubului ca nu mai vrea sa stea la Bilbao. El e suparat ca nu a putut sa plece in vara, pe o suma buna, asa ca nu va semna prelungirea.

Pentru Llorente, Juventus, United, Real, Arsenal sau City ar fi fost dispuse sa dea cam 40 de milioane de euro in vara, dupa cum circulau zvonurile de pe piata transferurilor, insa mutarea nu s-a mai facut.

"Voi pleca de la Athletic Bilbao. Din ianuarie voi fi liber sa negociez cu orice club. Este o decizie personala si aş vrea sa primesc respectul cuvenit. Chiar daca nu voi mai juca la Bilbao, voi ramane mereu suporterul acestei echipe. Mi-a dat totul, m-a ajutat sa cresc", a spus Llorente pentru un radio din Spania.

Pana la urma, Llorente, al carui contract expira la vara, poate incepe negocierile din luna ianuarie, cand intra in ultimele sase luni. Pentru el, una dintre destinatii ar fi Realul, unde Mourinho se plange ca "nu are echipa".

Fernando Llorente are 27 de ani si toata cariera lui se leaga de finalista Europa League din 2012.

"Regele Leu", dupa cum e numit de spanioli, nu are in palmares niciun trofeu cu echipa de club, doar doua finale de cupa, o supercupa si una de E.L. pierdute.


Modifică setările cookies