Barcelona Spania

OFICIAL | Barcelona renunta la dungi in noul sezon! Cum vor arata tricourile de deplasare ale lui Suarez, Messi si Neymar

Barcelona renunta la dungi pentru sezonul viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Iulie 2014, 11:12
Data actualizarii: Miercuri 16 Iulie 2014, 12:03

FC Barcelona, fosta campioana a Europei si a Spaniei, si-a prezentat in aceasta dimineata, pe site-ul oficial, noile echipamente de deplasare, care vor fi introduse in magazine incepand cu 17 iulie.

Barca a renuntat la dungi pentru echipamentele de deplasare, iar Suarez, Messi si Neymar vor evolua in niste tricouri care i-au surprins pe fanii din intreaga lume.

Cu o noua tehnologie, menita sa le ofere jucatorilor un confort sporit in timpul partidelor, NIKE, sponsorul oficial al echipei de pe Camp Nou, a creat noile tricouri, care vor putea fi achizitionate din toate reprezentantele.

Noul echipament al Barcelonei va avea cateva caracteristici interesante, printre care steagul Catalunyei, care se va afla in zona gatului, si mesajul "Mas que un club", motto-ul clubului inca din 1899 pe interiorul tricoului, la spate.

Menite sa sporeasca confortul si performanta jucatorilor, tricourile sunt facute si din materiale "prietenoase" cu mediul. De asemenea, tehnologia Dri-Fit este una dintre caracteristicile noului echipament, acesta absorbind mult mai repede transpiratia.

Fiecare echipament este facut din circa 18 PET-uri reciclate.

MAI MULTE FOTO IN GALERIA DE MAI JOS!

Modifică setările cookies