Spania

OFICIAL | Barcelona a anunțat împrumutul lui Adama Traore! Detalille mutării

Barcelona a anunțat oficial transferul.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 21:15
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 21:23

Adama Traore (26 de ani), spaniolul care a atras atenția în cel mai bogat campionat din lume cu fizicul său impresionant, ar putea reveni în Spania, acolo unde a făcut junioratul la Barcelona.

Barcelona l-a împrumutat pe Adama Traore

UPDATE, sâmbătă, 21:15: Barcelona a anunțat împrumutul lui Adama Traore de la Wolverhampton! Jucătorul care a fost crecut de catalani va juca la formația de pe Camp Nou până la finalul sezonului.

Barcelona îi va plăti salariul lui Adama Traore, iar catalanii au opțiunea de a-l transfera definitiv pentru aproximativ 35 de milioane de euro.


UPDATE: Potrivit jurnaliștilor de la Sport.es, transferul lui Adama Traore la Barcelona este ca și rezolvat! Jucătorul a acceptat oferta catalanilor, care include și o ajustare a salariului, pentru ca noul său contract să poată fi înregistrat la Liga Spaniolă.


Știrea inițială:

Tottenham îl vrea cu insistență pe atacantul pentru care Wolverhampton a plătit 20 de milioane de euro în 2018, pentru a-l aduce de la Middlesbrough.

Barcelona are prima șansă pentru transferul lui Adama Traore 

Londonezii negociază condițiile în care Traore ar putea ajunge sub comanda lui Antonio Conte, dar în acest moment Barcelona are prima șansă pentru transferul acestuia, notează jurnalistul Nicolo Schira.

Rămâne de văzut dacă cele două părți vor ajunge la un acord și dacă Traore se va transfera în această iarnă sau începând cu sezonul următor.

Adama Traore a crescut la academia Barcelonei, însă în 2015 a fost vândut la Aston Villa, pentru 10 milioane de euro. Un an mai târziu, fotbalistul a semnat cu Middlesbrough, iar în 2018 s-a transferat la Wolves. 

20 de meciuri a jucat Traore în acest sezon, în toate competițiile, pentru Wolves. Fotbalistul de 25 de ani este cotat la 28 de milioane de euro conform Transfermarkt. 

Modifică setările cookies