"Daca nu e Messi, nu e Barcelona!" Replica lui Contra la finalul meciului cu Barca. Mesajul pentru catalani la conferinta

"Daca nu e Messi, nu e Barcelona!" Replica lui Contra la finalul meciului cu Barca. Mesajul pentru catalani la conferinta

Cosmin Contra a reusit sa scoata un egal de aur cu Barcelona. A fost 0-0 intr-un meci cu scandal.

Getafe putea sa castige in ultimele secunde. Arbitrul a fluierat finalul partidei cand un jucator al lui Getafe a scapat unu contra unu cu portarul. La finalul meciului, Contra a vorbit despre arbitraj:

"Fiind un antrenor care a debutat in acest an este normal sa traga cu ei. Nu vreau sa spun mai multe, a facut ce a putut mai bine."

"Daca nu e Messi, nu e Barcelona", a titrat ziarul Marca pe prima pagina in aceasta dimineata. Si Contra spune ca fara Messi sa creeze pericol, Barca nu a avut mari sanse.

"Sunt fericit, mandru, satisfacut. Baietii au inteles foarte bine sacrificiul pe care l-am cerut pentru acest meci cu Barcelona. Imi felicit jucatorii"

"Nu stiu cat de superiori ne-au fost. In afara lui Messi, nu stiu ce ocazii au mai avut. Da, ne-au presat, dar am rezistat. Am luat un punct si am aratat ca putem sa ne batem cu un adversar de asa calibru", a declarat antrenorul roman la conferinta de presa.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiță, ultimele informații despre campania națională de vaccinare. 40% din populația Bucureștiului s-a imunizat
BRAT
Modifică setările cookies