"Oamenii care cred asta despre mine trebuie sa realizeze in ce conditii oribile am jucat!" Dezvaluirea incredibila despre Messi

"Oamenii care cred asta despre mine trebuie sa realizeze in ce conditii oribile am jucat!" Dezvaluirea incredibila despre Messi

Un interviu surpriza realizat cu Bojan in Anglia a scos la lumina un episod mai putin cunoscut din cariera lui Messi.

Bojan joaca in prezent in Anglia, la Stoke, echipa care a avut un parcurs extraordinar si spera chiar la Europa League in sezonul viitor.

Intr-un interviu acordat pentru Sky Sports, reporterul englez l-a intrebat pe Bojan daca un fotbalist ca Messi ar putea rezista sa joace pentru Stoke, in conditiile in care zona este recunoscuta pentru temperaturile scazute.

"Messi ar putea, da. Inteleg ca sunt multe echipe care nu vor sa joace pe Britannia Stadium mai ales iarna sau pe vand, cand e frig. Nu e usor, dar incerc sa ma bucur si in aceste conditii", a raspuns Bojan.

Reporterul Balague i-a replicat in acel moment lui Bojan: "L-am intrebat si pe Messi asta, iar el mi-a zis: "Oamenii care cred asta despre mine trebuie sa realizeze in ce conditii oribile am jucat in Rosario cand aveam 11 ani, cu sticla sparta pe teren, gauri si multe altele...""

Bojan a raspuns: "Normal. Daca Messi ar venit aici ar juca la fel de bine"

Citeste si:Leo Messi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies