Spania

O nouă afacere "reușită" a Barcelonei! Fotbalistul adus cu 60 de milioane de euro, aproape de plecare

Conducătorii catalanilor au comis multe erori în ultimii ani.

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 09 August 2021, 18:43
Data actualizarii: Luni 09 August 2021, 18:47

La doar câteva zile după ce s-a anunțat plecarea lui Messi de la clubul catalan, conducătorii formației caută să găsească soluții pentru a redresa situația financiară, iar victimă ar putea fi chiar un jucător adus în vara trecută, în schimbul a 60 de milioane de euro.

Iese Juventus câștigătoare?!

 

Miralem Pjanic, căci despre el e vorba, nu a reușit să se impună în echipa Barcelonei, fiind folosit de puține ori de Ronald Koeman, deoarece pe postul său juca Sergio Busquets, om de bază al catalanilor în ultimii ani. Max Allegri, antrenorul "bianconerilor", este cel care a insistat pentru aducerea lui Miralem Pjanic.

Sport scrie că, iniţial, Pjanic va fi împrumutat la Juventus, apoi transferat definitiv. Bosniacul a fost trimis de italieni la Barcelona, vara trecută, în schimbul a 60 de milioane de euro, iar la rândul lor, aceștia au achitat 70 de milioane de euro pentru Arthur, către catalani.

Pjanic a fost fluierat de fanii Barcelonei la meciul din Trofeul Gamper, câştigat de Barcelona cu 3-0 chiar împotriva lui Juventus, fiind considerat unul dintre vinovaţii pentru ratarea înregstrării contractului lui Messi, care a plecat la PSG.

Modifică setările cookies